2011. július 17.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Minden jegy elkelt a Csárdáskirálynőre - Fodor Zsóka lesz Cecília

Három héttel a bemutató előadás előtt minden jegy elkelt a Csárdáskirálynő augusztus 6-i premierjére, melyre a Szarvasi Vízi Színházban kerül majd sor. A darabban Fodor Zsóka játssza Cecíliát, a rendezői székben Seregi Zoltán foglal helyet. Egyelőre még keresik a megoldást, hogy minél több ember láthassa az előadást.

Igen nagy népszerűségnek örvend a nemrégiben megnyílt Szarvasi Vízi Színház, ebben minden bizonnyal közrejátszik a környezet varázslatossága, amelyre úgy tűnik, igen sokan kíváncsiak. Természetesen a darabok legalább ilyen húzóerőt jelentenek, nem is meglepő hát, hogy az eddig bemutatott előadások, a Lúdas Matyi és a Kapj el! című darabok teltházzal futottak az új teátrumban. A nem kifejezetten színházi produkció, a Vers a víz fölött programsorozat hasonló sikerrel zárult, ilyen nagy érdeklődés irodalmi program iránt már régen volt.

A Jókai Színház üzemeltetésében működő Szarvasi Vízi Színpad minden hozzá fűzött reményt túlszárnyalt, a Csárdáskirálynő már a harmadik előadás, amelyre minden jegy elkelt. A Színház vezetősége egyelőre még keresi a megoldást, hogy miként bővíthetnének annak érdekében, hogy az operettet, melynek bemutatójára augusztus 6-án kerül sor, minél többen nézhessék meg.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei