2011. július 23.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Meghosszabbítja a bérletkedvezményt a Gárdonyi Géza Színház

Július 31-ig meghosszabbítja az egri Gárdonyi Géza Színház a bérletkedvezményt, amely így lehetőséget nyújt a nézőknek, hogy a 2011/12-es évadra 10%-kal olcsóbban vásárolják meg a bérletüket. A bérleteket a Szervező Irodában (Eger, Széchenyi u. 5.) lehet megvenni, mely hétfőtől péntekig 9 és 17.30 óra között várja a közönséget.

A csőd széléről megmenekült egri Gárdonyi Géza Színház akkor kezdte meg a bérletek árusítását a következő, 2011/12-es évadra, mikor kiderült: megmarad a teátrum, nem fogják bezárni, hála a kormány által ígért 40 millió forintnak, amely az évadkezdést segíti a teátrumnál. Az eredeti hirdetmény szerint július 15-ig kínálták olcsóbban a bérleteket, azonban most úgy döntöttek, meghosszabbítják az akciót, így 2011. július 31-ig még 10% kedvezménnyel veheti meg a bérletét, aki eddig nem tette volna meg.

A Gárdonyi Géza Színház következő évadára tervezett bemutatók között találunk számos magyar művet, így például Sütő András: Káin és Ábel, Huszka Jenő: Mária főhadnagy, Bartók Béla - Balázs Béla: A fából faragott királyfi, Háy Gyula: Mohács, a Csíksomlyói passió, Makk Károly rendezésében Molnár Ferenc: Játék a kastélyban, Egressy Zoltán: Sóska, sültkrumpli, valamint a Vesztett éden, Magyar Elemér: Keresd a nagypapát! Fazekas Mihály - Schwajda György: Lúdas Mátyás és az Eltüsszentett birodalom című táncjáték szerepel a műsortervben.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei