2011. szeptember 28.Kubik Elvira
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Cabaret lett a legjobb szórakoztató előadás

Szeptember 25-én, vasárnap este 31. alkalommal osztották ki a Színikritikusok Díját. A Cabaret című musical, a Centrál Színház produkciója kapta a legjobb zenés/szórakoztató előadásnak járó elismerést, maga mögé utasítva a József Attila Színház Egy olasz szalmakalap című előadását, illetve a Vajdasági Tanyaszínházban bemutatott A falu rossza című darabot.

A Cabaret című előadás októbertől újra látható a Centrál Színházban.

A legjobb férfi főszereplő díjra jelöltek közül ketten is játszanak a Centrál Színházban: Keresztes Tamást éppen a Cabaret-ban nyújtott teljesítményéért jelölték, a jelölését díjra váltó színész viszont Mucsi Zoltán lett, a Bárka Színház Nehéz című előadásában mutatott alakításáért. Mucsi Zoltánt a Centrál Színházban a Nézőművészeti Főiskola című darabban láthatja a közönség.

A Cabaret című Bozsik Yvette rendezte musical, a Centrál Színház produkciója kapta a legjobb zenés/szórakoztató előadásnak járó elismerést, maga mögé utasítva a József Attila Színház Zsótér Sándor rendezte Egy olasz szalmakalap című előadását, illetve a Vajdasági Tanyaszínházban bemutatott A falu rossza című darabot Táborosi Margaréta rendezésében.

A Színházi Kritikusok Céhének idén elsőként odaítélt életműdíját Törőcsik Mari kapta, aki a Centrál Színház legközelebbi bemutatójának, az Egy nyári éj mosolyának a főszereplője.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei