2011. október 3.Váraljai Vanda
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Monte Cristo grófja - Felejthetetlen ősbemutató a Jókai Színházban

Október 7-én tartják a Monte Cristo grófja című musical ősbemutatóját a Jókai Színházban. A címszerepben a darab rendezőjét, Szomor Györgyöt láthatja a közönség, Dumas regénye zenés darabként elevenedik meg a színpadon, s a Színház még cd-t is kiad az előadás zenei anyagából.

A könnyed szórakozás mellett komoly kérdéseket is feszeget a Monte Cristo grófja, melyet Pozsgai Zsolt és Szomor György álmodtak a Jókai Színház színpadára. Bosszúról, a múltban elkövetett bűnökről, sötét titkokról szól a darab, amelynek ősbemutatójára október 7-én 19 órakor kerül sor.

Az előadásban felbukkanak a teátrum bevált színészei, Gulyás Attila, Csomós Lajos, Katkó Ferenc, vagy Gubik Petra, de mellettük egyéb hírességek, például Vasvári Csaba és Vastag Tamás is erősítik a társulatot. A darabban felbukkan Lapis Erika és Gerner Csaba, akik nagy visszatérőnek számítanak, koreográfusként pedig Fejes Kitty-t üdvözölhetjük.

Szomor György az alábbiakat mondta a darabról: "Nem vagyok annak a híve, hogy egy alkotást teljesen kiforgassunk az eredeti elképzelésből, ám Pozsgai Zsoltnak támadt egy fantasztikus dramaturgiai ötlete, egy nagyon izgalmas fordulat. Ez azok számára is érdekes lehet akik, ismerik a történetet."

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Békéscsaba 2011-10-09 14:46:22
2011.10. 08-án este láttuk az előadást. Csodálatos!!! Jó rendezés, díszlet színészi játék, zene. Igazi siker, nagyon élvezhető. Gratulálunk az alkotóknak!
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei