2011. október 24.Váraljai Vanda
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

SzínéSziget - A Magyar Színház jótékonysági napot tart

Egész napos jótékonysági rendezvényt tart a Magyar Színház november 5-én. A SzínéSziget elnevezésű rendezvény bevételét a Pesti Magyar Színiakadémia Művészeti Szakközépiskola megmentésére fordítják majd. Az eseményen közel száz színész lép majd színpadra - adta hírül az MTI.

A SzínéSziget programjai között találunk beavató-színházi előadást, mely Shakespeare Rómeó és Júlia című, mindenki által jól ismert művén alapszik majd. A rendezvény ismertetőjéből kiderül: a színház-pedagógiai előadáson a nézők hol értelmezést hallhatnak az egyes jelenetek között, hol annak lehetnek tanúi, hogyan változik egy-egy színpadi helyzet a rendezői instrukció hatására a színen.

Délután 3 órától Zenés szín-játék veszi kezdetét, melyen zenés műfajok keverednek majd, és egyebek mellett színpadra lép Bodnár Vivien, Jegercsik Csaba, Soltész Bözse és Szente Vajk is. Este 7 órától gálát rendeznek, mely a Színészmesterség címet viseli, és amelyen ismert verseket és dalokat hallhat a közönség olyan színészek előadásában, mint Csernus Mariann, Kubik Anna, Őze Áron vagy Szalay Kriszta. A nap lezárásaként színpadra lép a Harmadik Figyelmeztetés, a Magyar Színház színészzenekara.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei