2012. március 6.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Black Comedy - A Centrál Színház új premierje

Március 8-án tűzi műsorra a Centrál Színház Peter Shaffer Black Comedy című darabját. Az Amadeus és az Equus szerzőjének bohózata 1965-ös ősbemutatója óta több országban is sikert aratott. Az előadás hazánkban igazi sztárszereposztásban látható, többek között Schmied Zoltán, Kovács Patrícia, Pokorny Lia és Liptai Claudia is feltűnik benne.

Az egyfelvonásos vígjáték középpontjában egy fiatal pár, Brindsley Miller (Schmied Zoltán), és Carol Melkett (Kovács Patrícia) áll, akik engedély nélkül, értékes antik bútorokat vesznek kölcsön szomszédjaiktól utóbbi apjának, illetve egy műgyűjtőnek lenyűgözése céljából. Tervüket több váratlan fordulat is keresztülhúzza, például egy áramszünet, és a jogos tulajdonosok hazatérése.

Az egyre inkább elfajuló események a szereplők számára vaksötétben zajlanak, a nézők azonban természetesen kivilágítva látják őket, amely megoldás számos humoros pillanatot ígér, és a színészek számára is komoly kihívást jelent.

Puskás Tamás rendezése megtartotta az eredeti helyszínt és időt, azaz a hatvanas évek Angliáját. A korhűséget az esténként az előadást bevezető minikoncertek is erősítik majd, amelyeken a Beatles számos közkedvelt slágere felcsendül.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei