2012. március 15.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Hajmeresztő bűnügyi játék a Turay Ida Színháztól

Izgalmas, nyomozós estére várja a közönséget a Turay Ida Színház legénysége, köztük Keresztes Ildikó, az X-Faktor egykori mentora. A Hajmeresztő című előadás Amerikában a legtöbbet játszott darab lett, Paul Portner bűnügyi társasjátékát mindenkinek látnia kell, és természetesen bekapcsolódni a játékba.

A helyszín: Washington belvárosa. A közönség szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, a nyomozás megindul, ám minden jel arra utal, hogy a rendőrség nem boldogul a nézők segítsége nélkül. Hogy lelepleződjön a gyilkos, kiderüljön az indíték, és minden a helyére kerüljön, ahhoz bizony nem csak a színészek, hanem a közönség munkájára is szükség van, akik talán még az előadás végkimenetelét is befolyásolni tudják.

A Hajmeresztőt Mikó István állítja a Turay Ida Színház színpadára, a premier azonban az Óbudai Kulturális Központban lesz március 24-én. A darabban Keresztes Ildikó mellett felbukkan Pásztor Erzsi, Dunai Tamás, Bozsó József, Nagy Gábor, és Bácsatyai Gergely. A Turay Ida Színházban április 19-én kerül először bemutatásra a darab.

***


Hajmeresztő
Időpont: 2012. március 24. (szombat) 15.00 és 19.00
Helyszín: Óbudai Kulturális Központ (1032 Budapest, San Marco utca 81.)
Időpont: 2012. április 19. (csütörtök) 19.00
Helyszín: Turay Ida Színház (1096 Budapest, Haller utca 27.)
Bővebb infó: www.turayidaszinhaz.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei