2012. március 26.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Vígszínház vendégrendezője lehet John Malkovich

Ha ideje engedi, rendezőként térhet vissza a Vígszínházba John Malkovich amerikai színész. Eszenyi Enikő igazgató baráti beszélgetés keretében ajánlotta fel a lehetőséget külföldi kollégájának, aki örömmel fogadta azt. A világhírű művész március 25-én lépett színpadra a teátrumban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik előadásának keretében.

John Malkovich a Michael Sturminger által írt és rendezett, Pokoli vígjáték - egy sorozatgyilkos vallomásai című monodráma címszerepében vendégeskedett a hazai intézményben. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a találkozón, amelyen Eszenyi Enikő egy jövőbeli rendezés lehetőségét is felvetette, a sztár mellett a társulat tagjai is részt vettek, és remek volt a hangulat. Malkovich az ajánlatra reagálva elmondta, hogy szívesen színpadra vinne egy darabot a Vígszínházban, az, hogy a terv megvalósulhat-e, az adott színmű és az időpont függvénye.

A sokoldalú színész legutóbb Párizsban, a Montmartre-on található Théâtre de l'Atelier-ben rendezett vendégként, ahol a Veszedelmes viszonyok című darabot gondolta újra, amelynek filmváltozatában 1988-ben emlékezetes alakítást nyújtott.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei