2012. október 2.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Indul a 189. évad - Fél óra a Miskolci Nemzeti Színházban című magazin

Október 5-én, 18.25-kor indul a Miskolci Nemzeti Színház havonta jelentkező, harmincperces televíziós műsora, amely belülről, az alkotók szemével láttatja a teátrum életét. A magazin egyes epizódjait más-más rendező szerkeszti, a vizuális tartalomért Cserhalmi Sára felel.

Októberben kezdődik a 189. évad - Fél óra a Miskolci Nemzeti Színházban című magazin, amely a színészek, rendezők, táncosok és zenészek világát belülről mutatja be, az első részben például dr. Sas és dr. Vas magándetektívek kalandjain keresztül. Utóbbit Szabó Máté, az Én és a kisöcsém rendezője jegyzi. Az előadásrészletek és színészportrék mellett a nézők az adás során in flagranti találhatják Roxie-t és Fredet a Chicagóban, megtudhatják, mit jelent az Úri muriban a melodráma, valamint azt is, mi történik, amikor kettéválik a riporter és a rendező személyisége. A magazin főcímzenéjét Cser Ádám, az intézmény zenei vezetője komponálta.

A sorozat minden hónap első péntekén lesz látható a Miskolci Televízió műsorán, először az Úri muri bemutatójának napján, október 5-én. A 189. évadhoz kapcsolódóan a Miskolci Nemzeti Színház meghirdet a nézők számára egy tévékritika-író versenyt is, melyre vonatkozó felhívást hamarosan közzéteszik a hivatalos honlapon.


Kép:Wikipédia/Szalax

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei