2012. október 15.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Hullan Zsuzsa, mint Marilyn Monroe a Karinthy Színházban

Október 12-én mutatták be a Karinthy Színházban a Marilyn Monroe csodálatos halála című darabot Hullan Zsuzsa főszereplésével. A színésznő rettenetesen izgatott és boldog, hogy Marilyn Monroe bőrébe bújhat, mint mondja, ezzel egy régi álma válik valóra. Az előadás szerzője, Vámos Miklós ráadásul kifejezetten neki írta a darabot.

Izgalmas titkokról lebbenti fel a fátylat Vámos Miklós darabja, a Marilyn Monroe csodálatos halála. A gyakran szexszimbólumként emlegetett szőkeség halálának körülményei ugyanis egyáltalán nem olyan világosak, mint sokan hiszik: a halottkém ugyanis nem volt száz százalékig meggyőződve arról, hogy valóban Marilyn Monroe holttestét találták meg. Ezt az információt azonban akkor nem hozták nyilvánosságra - ezzel kapcsolatban vet fel érdekfeszítő kérdéseket Vámos Miklós darabja, így például azt, hogy vajon kinek a holttestét találták meg Brentwoodban, Kaliforniában, 1962. augusztus 4-e éjszakáján? Biztos, hogy Marilyn volt az, vagy elképzelhető, hogy a színésznő csak el akart tűnni a reflektorfényből?

A darabot Böhm György rendezte, a díszletről Bátonyi György gondoskodott. Művészeti vezetőként Karinthy Márton dolgozott a darabon, amelynek főszerepeiben Hullan Zsuzsa mellett Hujber Ferencet, és Balikó Tamást láthatja a közönség. A darabot októberben még egy alkalommal, 20-án este láthatja a közönség a Karinthy Színházban, novemberben pedig még háromszor mutatják be: 2-án, 10-én és 29-én.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei