2012. november 5.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Különleges évadnyitó éjszaka a Magyar Színházban

Izgalmas estére invitálja a Magyar Színház közönségét: november 16-án kerül bemutatásra Sztankay Ádám: Facér pasi naplója című darabja, amelyet követően még egyáltalán nem ér véget az este. Egy különleges aukcióra is sor kerül ugyanis, majd koncerttel és VJ-k, valamint DJ-k közreműködésével zárul ez a rendhagyó éjszaka a Színházban.

Őze Áron, a Magyar Színház igazgatója kalapácsot ragad - na nem szögeket fog a falba verni, sokkal inkább egy aukciót vezet majd, amelyre november 16-án, Sztankay Ádám: Facér pasi naplója című darabjának bemutató előadása után kerül sor, és amelyen középgenerációs hazai művészek alkotásaira lehet licitálni. A képek, melyek között találhatunk Kovács Lola, Miksa Bálint, Király András, Romvári Márton, Kontra Ágnes, Nagy Gábor György, Hetesi Attila, Vincze Ottó, Kati Vilim, Kupcsik Adrián, és Rabóczky Judit munkáiból is, alacsony kikiáltási árakról indulnak, és azok licitálhatnak rájuk, akik a helyszínen vagy előzetesen regisztrálnak, és sorszámmal rendelkeznek.

Az előadás 19:30-kor kezdődik, előtte megnyílik az aukciós kiállítás, amelyen megtekinthetők a képek, amik aztán kalapács alá kerülnek. 21 órától veszi kezdetét a fogadás, majd 21:30-tól az Őze Áron által vezetett aukcióra kerül sor. 22:30-tól a Harmadik Figyelmeztetés színészzenekar ad koncertet, utána pedig DJ és VJ produkciókat élvezhet a közönség.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei