2013. március 7.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Hárman pályáztak a debreceni Csokonai Színház igazgatói posztjára

Mivel júliustól Vidnyánszky Attila vezeti a Nemzeti Színházat, meg kell találni utódját a debreceni Csokonai Színház élére. A pályázati felhívás február 4-én jelent meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma honlapján, a március 6-i határidőig az MTI információi szerint hárman jelentkeztek.

A pályázók nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, lapértesülés szerint azonban Ráckevei Anna színész és Gemza Péter koreográfus, rendező közösen nyújtotta be az egyik munkát.

A pályázatokat április 5-ig bírálják el, a bizottságban Somogyi Béla alpolgármester és Balázs Ákos önkormányzati képviselő is részt vesz. A Színházművészeti Bizottság négy, az emberi erőforrások minisztere, a Csokonai Színház közalkalmazotti tanácsa és a teátrum szakszervezeti bizottsága egy-egy személyt delegálhat. A győztes 2013. július 1-jétől 2018. június 30-áig irányíthatja majd az intézményt.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
El Buho 2013-03-10 21:38:23
Igaz, azóta már meg is erősítették.
nem
regisztrált
Visy Katalin 2013-03-08 19:28:46
Ha valóban igaz, hogy Ráckevei művésznő is pályázott a posztra, akkor az nagyon orvtámadás Vidnyánszky Attila ellen. Ugyanis kb,3 hete szerződtette a művésznőt a Nemzeti Színház társulatába, s tudomásom szerint Ráckevei Anna pályázatáról halvány fogalma sem volt! Ha a művésznő a jelenlegi igazgatójával szemben sem gerinces, mit várhatnak tőle a továbbiakban a Csokonai Színház dolgozói, ha netán ő(k) nyerik el a direktori pozíciót?
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei