2013. október 20.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Aradon is bemutatta a Monte Cristo grófját a Békéscsabai Jókai Színház

Október 17-én, az aradi Nemzetközi Klasszikus Színházi Fesztiválon mutatta be a Békéscsabai Jókai Színház Pozsgai Zsolt és Szomor György díjnyertes musicaljét, a Monte Cristo grófját. A helyi közönség állva tapsolta az előadást.

Az Alexandre Dumas világhírű regényén alapuló darab békéscsabai premierje 2011-ben volt, de azóta játszották már a Szarvasi Vízi Színházban, Dunaújvárosban, és az ukrán Melpomena Tavrii nemzetközi színházi fesztiválon is, ahol díjat is nyert. Jelenleg a budapesti RaM Colosseumban fut az előadás.

A magyar teátrum beszámolójából kiderül: az aradi Ioan Slavici Klasszikus Színházban megrendezett eseményre a stáb egy ideiglenes színpadi forgót is magával vitt és felszerelt, még látványosabbá téve a produkciót, amelyet a román nézők kedvéért feliratoztak is.

Raluca Vermesan aradi színésznő a következőt írta a Jókai Színház társulatának: "Az aradi közönség köszöni, hogy láthatta a játékotokat, az erőfeszítéseiteket, a tehetségeteket! Visszahoztátok a reményt, hogy az élet szép, és tele van zenével és tánccal, amik tökéletes előadásotokban, koreográfiátokban csodává alakultak. Gratulálok a társulatnak és a technikai stábnak!"

Fotó: A-Team, JókaiFilm

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei