2007. október 20.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Hajba hajolás a hajón

Idén áprilisban bezárt a Molylepke Minibár, a betyár is a Mars felé kacsingat immár, a Holdat megunta, nem zeng többé a Cellux-szimfónia. Idén áprilisban a magyar alternatív zenei élet egyik színfoltja fejezte be pályafutását, az Amorf Ördögök letették a lantot. Vagy a pánsípot. A gitárt. Na.

Búsulni azonban nem kell, mert a zenekar énekesnője, Péterfy Bori és új bandája, a Love Band pótolja a hiányt, amit az ördögök elvesztése okán érzünk. Bár nem tekinthetjük ezt a formációt az AÖ folytatásának, mégis sok a közös vonás, vegyük csak példának okáért az énekesnő karakteres, izgalmas hangját, melyen az új projekt is nyugszik.
Október 27-én az A38 hajón lesz a koncert, ahol első lemezüket kóstoltatják meg a közönséggel. Bizonyára hallhatjuk majd a (a rádióból már jól ismert) Hajolj bele a hajamba című szerzeményt, de ki fognak derülni olyanok is, hogy Bori Lovasi Andrással, a Kispál és a Borz kelekótya frontemberével tölt Délelőttöket a kádba’ - legalábbis az egyik dal tanúsága szerint.
Akár kedveltük az Amorf Ördögöket, akár nem, mindenképp érdemes vízre szállni, és egy kellemes, dallamos, elgondolkodtató estét eltölteni az A38-on, hiszen ott végre közelebbről is megismerkedhetünk a sokoldalú énekesnő legújabb próbálkozásával.
Eddigi pályafutását ismerve, minden bizonnyal egyedülálló élményben lesz részünk.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei