2007. december 21.Szabó G. István
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Királynői fogadtatás - Zsédával a Palotában

December 27-én ünnepi koncertet ad Zsédenyi Adrienn a Művészetek Palotájában. A már szinte visszatérő vendégnem számító énekesnő nem titkolt célja, hogy egy varázslatos és szemkápráztató estét varázsoljon a színpadra az ünnep és zene jegyében.

A "Zséda a Palotában" című koncert természetesen a karácsonyról szól elsősorban - az énekesnőt a hangulatvarázsolásban az ország legtehetségesebb muzsikusai segítik.

Zsédenyi Adrienn eredetileg színésznőnek készült, de hamar kiderült, a hangja egyedülálló. Első sikereit a Cotton Club Singers formációval érte el a négyszólamú éneklés területén, mellyel a 30-as, 40-es évek örökzöld dallamait hozták vissza a zenei köztudatba. Az együttes egészen új távlatokat nyitott a magyar könnyűzenében, s elmondhatja magáról, hogy hatalmas, teltházas koncerteket adott (és ad ma is, más formációban) sportcsarnokokban és szabadtéri színpadokon egy olyan műfaj képviselőjeként, amely azelőtt sohasem mozgatott meg ekkora tömeget.

A művésznő azonban pár év után szerette volna kipróbálni, hogy mire képes egyedül, a saját hangjával és elszántságával. Szólókarrierje alatt bizonyított önmagának és a közönségnek is: három nagylemezt adott ki, 2003-ban megjelent albuma aranylemez lett; emellett számos díj büszke és szerény birtokosa. (eMRton-díj, Új Korosztály művészeti díj, Talentum-díj, Bravo-Otto díj, Artisjus Zenei Alapítvány díja, Európai Arany Művész-díj)

A mostani koncertre tehát rengeteg emlékből fog és tud válogatni a művésznő, melyeket ilyenkor, ünnep idején jó felidézni. Számos dal csendül fel, amit várhatóan a közönség "kíséretével" ad elő, és rengeteg érzés talál majd gazdára, amit szeret megosztani kitartó és hűséges rajongóival, hiszen számai egészen belülről szólnak Várhatóan új hangzásokat, és új élményeket is átnyújt ezen a szép estén, és persze meglepetés is lesz, hiszen az ünnep nem is telhetne meglepetések nélkül.

*

Helyszín: Művészetek Palotája, Budapest
Időpont: 2007. december 27. (csütörtök), 20.00 óra
Jegyárak: 2800,- 4000,- 5400,- 6800,- Ft

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Csatlakozott:

2008-01-17

Írt kommentek:

17 db

zsike 2008-01-17 18:10:28
A Cotton Club Singers formáció volt az elindítója Zsédenyi művésznő karrierjének. Az, hogy neve ismertté vált, kimondottan annak köszönhető, hogy szóló énekesként kivált az együttesből.
Egy egész "stáb" dolgozik azon, hogy az énekesnő fellépései úgy sikerüljenek, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.
A hangja " magáért beszél".

Csatlakozott:

2008-01-14

Írt kommentek:

11 db

Florilla 2008-01-17 17:36:55
Zséda a maga egyszerűségével csodálatos.Dalai elragadóak és bájosak.Hangja felejthetetlen.Sok ilyen énekesnő kellene Magyarorságnak, és ezt remélem nem csak a magam nevében mondhatom.

Csatlakozott:

2008-01-17

Írt kommentek:

12 db

sankaszka 2008-01-17 02:32:35
Nagyon tetszett a ZSEDA-"MOTEL"kedves erzeki,lagyan nyugtato es megis frissito dala..Sok ilyen csodas dalt ,kivanok,az UJ evben is...S.ERDELYbol
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei