2008. március 18.Pákozdi Dávid
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Zooey Deschanel énekelni is nagyon tud! She and Him

Amikor a Martin Hynes rendező dirigálása alatt készülő "The Go-Gretter" című vígjátékban elérkeztek egy olyan jelenethez, ahol Zooey Deschanel színésznőnek (Galaxis útikalauz stopposoknak; Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford) duettet kellett készítenie M. Ward zenész-énekessel, a közös munka olyan jól sikerült, hogy a filmen kívül is szerették volna folytatni az együttműködést. Ma, másfél évvel a közös duett után pedig megjelent első lemezük.

Zooey Deschanel és Matt Ward a film befejeztével hosszú időn keresztül beszélgettek egy lehetséges közös formációról. A beszélgetések oda vezettek, hogy Zoeey a nyilvánosságot teljesen kizárva otthonában felvételeket kezdett készíteni. Annyira belejött, hogy rövid időn belül több tucatnyi számot "halmozott" fel. Mikor elkészült, az egészet elküldte M. Ward részére, ezzel tulajdonképpen megalapozva a "She & Him" létrejöttét.
Nem jelent újdonságot Zooey számára sem az éneklés, sem a zeneszerzés. Állítása szerint már nyolc éves korában elkezdett komponálni és csak azért nem foglalkozott eddig komolyabban a zenéléssel, mert túlságosan elfoglalt volt filmes karrierjével.

A most megjelent album nehezen besorolható. Egyaránt tartalmaz lágy country és jazz elemeket, az azonban bizonyos, hogy kristálytiszta hangzás jellemzi az összes számot. Bizakodásra adhat okot a rajongók számára a lemez "Volume One" (Első rész) elnevezése, és amennyiben Zooey Deschanel a jövőben is tud elég időt szánni éneklésre, akkor nyilatkozata szerint egészen biztosan várható folytatás.

Hazai lemezboltokban még nem található meg az album, azonban aki nem bírja kivárni az itthoni megjelenést, megrendelheti valamelyik nemzetközi online áruházban. Az átlagosan két hétnyi szállítási idő türelmes átvészelése után igazán kellemes pillanatokat fog okozni a She & Him formáció első lemeze, a "Volume One".

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei