2008. július 20.Pákozdi Dávid
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Jack Black olyan, mint Elvis - Roger Daltrey szerint

Igazán megtisztelő az amerikai színész-előadóra nézve az a kijelentés, amelyet Roger Daltrey tett a napokban. A legendás "The Who" nevű együttes frontembere szerint mikor Black énekel, az úgy hangzik, ahogy egykoron a rock ’n’ roll királya tette.

Jack Black bandája, a Tenacious D szatirikus, szókimondó formában adja elő számait, a valóságban vajmi kevés közük van Elvis Presley művészetéhez, azonban az 1994-ben alapított, eddig két albumot megjelentetett kaliforniai csapat most olyan zenésztől kapott dicséretet, aki a világ egyik legsikeresebb és legrégebbi aktív együttesének vezetője.

Daltrey egy interjúban úgy nyilatkozott a tengerentúli topnevettetőről, hogy egészen biztosan pályát tévesztett a filmes karrierrel, valójában ő egy rocksztár, és ha nem fordult volna a filmezés felé, akkor rendkívül sikeres lehetett volna a zenész szakmában. Késő bánat, eb gondolat szokták mondani hasonló esetekben, azonban Jack Blackre ez nem feltétlenül igaz, lévén, hollywoodi csillaga töretlenül ragyog, sőt, idén már bemutatták vele a "Be Kind Rewind" és a "Kung Fu Panda" című mozifilmeket és ősszel érkezik háborús vígjátéka, a Ben Stiller által rendezett "Tropic Thunder" (Trópusi vihar).
A forgatások sokasága ellenére sem hagy fel a zenéléssel Black, társával, Kyle Gass gitárossal együtt folytatják a közös munkát. Kétszemélyes zenekarukról 1999-ben egy hatrészes tv-sorozat is készült.


A Tenacious D honlapja

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
anonymus 2009-09-03 16:53:12
ÁLLATKIRÁLY ZENEKAR :D a világ legjobb bandája : D
nem
regisztrált
KillMachine 2008-07-21 09:49:32
felejthető figura
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei