2008. július 24.Nádor Gábor
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Hooligans koncert a Syma Rendezvényközpontban

Emlékszik még valaki a Dance nevű együttesre? Énekelt benne egy tag, akit Ördög Csipa néven ismernek manapság, gitározott benne Tóth Tibor és dobolt Kiss Endi. 1993 őszén piacra dobták Ördög vagy angyal című lemezüket. Rémlik valami? Igen, ők a Hooligans, s immáron tagjaik közt tudhatják Késmárki Zsoltot, aki a basszusgitárért felelős. Idén a közönség még nem láthatta őket Budapesten nagykoncertet adni, egészen mostanáig: augusztus 2-án ugyanis birtokba veszik a Syma Rendezvényközpontot.

A Hooligans 1996 óta működik ezen a néven, zenéjüket leginkább pop-rock kategóriába sorolhatjuk, vagy ha úgy jobban tetszik, dallamos, rádióbarát rockzenét játszanak. Első nagylemezük, a Nem hall, nem lát, nem beszél a Bogart Records kiadásában került a boltokba 1997 novemberében. A lemezhez tartozó klip, Az én paradicsom első helyezést ért el a Z+ Pepsi Generationext sikerlistáján, az MSat toplistáján pedig 4. volt. Ezzel elindultak a siker útján, megállíthatatlanul, további elismeréseket zsebelve be (Az év dobosa, Az év legszimpatikusabb zenekara) szép sorjában.

1998-ban jött a következő album, a Mesét, álmot, mámort, ám ebben az időszakban konfliktus támadt a tagok között: abban nem tudtak igazán megegyezni, hogy mely stílus irányába orientálódjanak. Szerencsére hamar túltették magukat problémáikon, így mára alaposan bemuzsikálták magukat a köztudatba, és sok-sok rajongó szívébe.

Idén jelet meg a Privát mennyország című albumuk, mely a sorban a hetedik. Az augusztusi koncert lesz a banda első budapesti bulija, amelyen bevezetik a közönséget a Privát mennyországba, vagyis amelyen jó néhány dalt hallhatnak a jelenlévők az új lemezről. A koncertre ráadásul különböző típusú jegyek válthatók, az egyik természetesen az, amely csak az esti koncertre érvényes, a másik egy kombinált jegy, amivel a kecskeméti repülőnapra is ellátogathatnak az érdeklődők.

Hatalmas bulit ígér a Hooligans augusztus második napjára, aki teheti, áldozzon idejéből a repülőnapra is, és látogasson el este e koncertre, amolyan kellemes levezetésképp.

***


Helyszín: Syma Sport- és Rendezvényközpont
Időpont: 2008. augusztus 2.
Kezdés: 20:00 óra
Jegyár: 3500 Ft
Kedvezményes diákjegy: 1800 Ft

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Noncsika 2009-03-21 00:40:24
Imádom a Hooligans -et!!!
nem
regisztrált
hk 2008-07-24 20:55:51
Érdeklődni kell, az infó a Hooligans holnapjáról származik, így szerintem praktikus nekik levelet írni.
nem
regisztrált
orsi 2008-07-24 20:41:14
hol lehet kedvezményes jegyet venni?????
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei