2008. szeptember 4.Lipták Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

"Klazz Meets The Voice" - stíluskavalkád a MüPában

A "Klazz Meets the Voice" nevet viseli az a projekt, amellyel a Klazz Brothers és Edson Cordeiro Magyarországra látogat szeptember 19-én. A Művészetek Palotájában megrendezésre kerülő koncert valódi kuriózum, és az ínyencségeket kedvelő jazzrajongóknak egyenesen kötelező program.

A hétéves kora óta éneklő Cordeiro - aki mint kultikus énekes vált ismertté - képes összeolvasztani az operaáriákat a szambával, a popzenével, a flamencoval és a rockkal. Portugálul, spanyolul, németül és angolul énekli dalait.

A Tobias Forster (zongora), Kilian Forster (nagybőgő) és Tim Hahn (dob) alkotta jazztrió legújabb szenzációja, hogy a brazil Edson Cordeiro négyoktávos hangterjedelmét, a komolyzenét, és a klasszikus jazzt komponálva alkottak újat, ráadásul nem kevés sikerrel, hiszen "Classic Meets Cuba" című albumukból majdnem kétszázezret adtak el.

A Klazz Brothers tagjai már külön-külön is bizonyították tehetségüket, Kilian Forster, a Drezdai Filharmónia Jazz Zenekar karnagya és hangszerelője, Tobias Forster munkássága során olyan hírességekkel lépett fel, mint Betty Carter, David Backer és Cyrus Chesnut. A dobos Tim Hahn pedig a MerQury tagjaként vált ismertté a We Are the Champions című musicallel.

***


Helyszín: Művészetek Palotája, Fesztivál Színház
Időpont: szeptember 19. (péntek) 19:30- 22:00
Jegyárak: 1500Ft, 2900 Ft, 3400 Ft
További információ: www.muveszetekpalotaja.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei