2008. október 31.Gergely Csaba
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

November 7-én Budapesten a Pendulum

Az idén nyáron elmaradt Sziget Fesztiválos fellépés után most végre valóban Budapestre érkezik a Pendulum. Az kiéhezett rajongók november 7-én, a MÁV Vasúttörténeti Parkban találkozhatnak az elektronikus tánczenével ötvözött rock zenét játszó ausztrál csapattal.

Bizony, sokan emlékeznek úgy az idei Szigetre, mint egy szerencsétlen karambol okozta kellemetlen meglepetésre. Ugyanis a zenekar technikáját szállító kamion balesetet szenvedett, minekután az esti fellépés érthető okokból elmaradt, ezzel jegyüket csalódottan szorongató rajongóknak okozva nehéz perceket. Persze, nem ez volt az eredeti terv.

Az ausztrál banda újra Budapestre jön, november 7-én a Vasúttörténeti Parkban találkozhatunk velük, ami pedig a helyszínt illeti, az igen ígéretesnek bizonyul.
Ötvözni a tánczenét és a rockot, nos az érdekes gondolat, ugyanakkor egyfajta kíváncsiságra ad okot. Eme kíváncsiságunk jutalma, a Pendulum mára zászlóvivő módszere. Egy Prodigy szám, a Voodoo People remixe utáni ismertségük nem véletlen, hiszen olyan jól sikerült, hogy mára tánczenei "himnusz" lett belőle. Első, Hold Your Colour albumuk még jócskán drum and bass jegyeket hordott magán, így viszonylag gyors út vezetett a csúcsra. Mostanra persze ők is kicsit megváltoztak, lehet hogy valami csúnya üzleti megfontolású perverzióként, de mindenesetre szélesebb körnek szólnak a dalaik. Ott vannak minden neves fesztiválon, így lettek volna itt is, de nem voltak.

Akik szeretnének fogyasztani a Pendulum In Silico című albumának érett gyümölcseiből, és közben a Vasúttörténeti Parkban gyönyörködni, azok November 7-én tegyék meg.


Egy kis segítség, hogy hova kell menni:
Nosztalgiavonat különjárattal a Nyugati pályaudvrtól, indulás 22 órakor.

Autóval
a Róbert Károly körút felől a következő útvonalon célszerű megközelíteni a parkot: a XIII. kerület, Reitter Ferenc utcára rákanyarodva, tovább egyenesen Újpest irányába, majd a Rákos-patakot elhagyva a Dolmány utcába (múzeum tábla jelzi a parkot) jobbra befordulni, amely egyenesen a park bejáratához vezet.

Tömegközlekedéssel- 30-as autóbusszal a Keleti pályaudvartól, vagy Újpest Központtól (leszállás a Rokolya utcai megállónál)
- 120-as autóbusszal az Árpád-híd pesti hídfőjétől, vagy Újpest központtól (leszállás a Reitter ferenc utcai megállónál)
- 14-es villamossal Lehel tértől, vagy Újpest Központtól (leszállás a Rokolya utcai megállónál)

***


Pendulum koncert
Helyszín: MÁV Vasúttörténeti Park Budapest, XIV. kerület, Tatai út 95.
Időpont: 2008. november 7., péntek
Jegyár: elővételben 4500 HUF; helyszínen 5500 HUF

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
pafff 2009-02-18 22:43:49
itt egy pendulum interjú:
http://www.radiobogre.com/index.php/adas ok/34-interju/101-pendulum-interju-
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei