2008. november 21.Varga Orsolya
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Andrew Lloyd Webber szerint Gáspár Laci őstehetség

Andrew Lloyd Webber felfigyelt Gáspár Lacira. A világhírű musicalszerző személyesen gratulált az énekesnek, amikor Magyarországon járt a tiszteletére, a dalaiból rendezett gálán. Webber szerint Laci őstehetség, és első színházi szerepét még számtalan másiknak kell követnie.

Könnyen lehet, hogy az egész életét megváltoztatja Gáspár Lacinak az a találkozás, amely a napokban esett meg vele. Andrew Lloyd Webber ugyanis személyesen fejezte ki gratulációját az énekesnek és magasztaló szavakat zengett a tehetségéről. Laci a József és a Színes Szélesvásznú álomkabát című Webber musicalben a Fáraó szerepét játssza, ez élete első színházi feladata. Ez tovább növeli a jelentőségét annak, hogy a világhírű musicalszerző éppen őt tüntette ki a figyelmével a Webber dalokból rendezett gálán."Már önmagában az is boldoggá tett, hogy a gála ekkora sikerrel zajlott - vallotta be Laci. - Mivel a jegyek pillanatok alatt elfogytak, 2009-ben már januárra és októberre is kitűztek egy előadást. Tudtuk, hogy a mostani gálára maga Webber is ellátogat, ezért mindenkin érezhető volt az izgatottság. Hiszen ki ne álmodna arról, hogy Webber előtt léphet fel? A gála után rendeztek egy fogadást, ahol körülbelül öt percet töltött el, és el sem hittem, hogy ez alatt éppen hozzám lépett oda. Ahogy a terembe lépett, mindenki itta a szavait és követte a mozdulatait, szinte megfagyott a levegő. Gratulált nekem, és én nem is reméltem egy kézfogásnál többet. Ő azonban a tolmács segítségével ecsetelni kezdte, hogy őstehetségnek tart, lenyűgözte a hangom, a hangszínem. Tudja, hogy ez az első színházi munkám, de mindenképpen arra biztat, hogy maradjak a színpadon! Utólag Szirtes Tamás tanár úr is elmesélte, hogy már az előadás alatt érdeklődött rólam."

Laci azt is elhatározta, ezen a télen keményen elkezd angolul tanulni, hogy ha egy napon lehetősége lesz külföldön is dolgozni, a nyelvtudása ne lehessen akadály.

"Egyszer már készült velem egy külföldi interjú, a Webberrel való találkozás pedig a második jel volt, hogy érdemes lenne nyitnom a nagyvilág felé. De azért azt továbbra is rendkívül fontosnak tartom, itt Magyarországon is minél inkább bebizonyítsam, alkalmas vagyok azokra a megtisztelő feladatokra, amelyeket rám bíznak! Ez az esemény megerősített, hogy ne adjam fel az álmaimat, és remélem, a jelenlegi mellett hamarosan egy újabb színpadi szerepben is bizonyíthatok."

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei