2008. november 24.Oroszlán
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Chris Brown tartolt az American Music Awards-on

Chris Brown amerikai énekes volt a legsikeresebb a vasárnap este (magyar idő szerint hétfő hajnalban) rendezett American Music Awards (AMA) zenei díjátadón Los Angelesben. A fiatal zenész három díjat is hazavihetett: ő lett az év előadója, valamint a legjobb férfi előadó pop/rock és soul/RnB kategóriákban. A díjakat a közönség online szavazatai alapján ítélték oda.

A 19 éves zenész azt mondta, ő inkább a Coldplaynek adta volna az év előadója címet. A brit együttest négy kategóriában is jelölték, de egyetlen díjat sem kaptak.

Két-két díjat kapott viszont Kanye West, Rihanna és Alicia Keys is. Kanye West lett a legjobb férfi előadó rap/hip-hop kategóriában, Graduation című lemezét pedig ugyanennek a kategóriának a legjobb albumává választották. Rihanna lett a legjobb női előadó pop/rock és soul/R&B stílusokban. Alicia Keys As I Am című lemeze pedig a legjobb album lett ezekben a kategóriákban.

A legjobb filmzenei album az Alvin és a mókusok című családi mozi zenéje lett.

A díjátadón fellépett Beyoncé, a Pussycat Dolls, a Coldplay, a Jonas Brothers, Miley Cyrus, és az érdemdíjat (award of merit) kapó Annie Lennox.

Az American Music Awards díjazottjairól korábban húszezer zenevásárló megkérdezésével döntöttek, de idén már második alkalommal az Interneten szavazhattak kedvenceikre a rajongók.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei