2008. november 25.Mogyorósi
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Megkezdődött Elton John németországi Red Piano koncertsorozata

A német sajtó vasárnap egyértelmű lelkesedéssel szólt Elton John müncheni koncertjéről. A brit zongorista popkirály Red Piano (vagyis Vörös Zongora) elnevezésű turnéjának első németországi állomásán a bajor főváros publikumát kápráztatta el szombat este.

A 61 éves popsztár "Vörös Zongora" című Las Vegas-i showja megkezdte hódító útját Németországban. "Tízezer koncertlátogató élvezte szombat este a müncheni Olimpia Csarnok nagyszabású programját" - jelentette vasárnap az ARD közszolgálati tévéállomás.

Más médiumok is üdvözlik a bárzongoristából világsztárrá lett, Oscar-díjas brit énekesnek a bajor fővárosban tartott fellépését, ahol az új szerzemények mellett olyan örök klasszikusok csendültek fel, mint az I'm Still Standing és a Candle In The Wind.

Elton John vasárnap pihent - Németországban halottak napját tartanak az evangélikus keresztények - ám hétfőn már Hamburgban folytatja turnéját. Szerdán a kölni publikum tapsolhat az örökifjú énekes-zeneszerzőnek, a billentyűk koronázatlan királyának.

November 29-től Skandináviában turnézik a brit popcsilag, majd december 9-én Párizsban ad koncertet, Berlinben pedig december 11-én szerepel Elton John.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei