2008. november 25.Hegedűs
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

R33 Fesztivál koncertsorozat a Magyar Underground Napján a Gödörben

Nyolc órán keresztül 24 zenekar lép fel egymás után december 5-én a budapesti Gödör Klubban. Az R33 Fesztivál résztvevői többek között az Egy Kiss Erzsi Zenekar, a Kovács Linda Quartet, a Librasound, a Lidérc!, az Óperentzia, Péterfy Bori & Love Band, Rutkai Bori és a Specko Jedno, valamint a Vasárnapi Gyerekek.

A fesztivál nevét adó R33 egy tavaly ősszel létrejött nonprofit próbahely és stúdió. Az elmúlt egy évben professzionális és amatőr zenekarok dolgoztak egymás mellett ebben a zenei műhelyben.

December 5-én 8 órán át 24 az R33-ban próbáló, vagy az R33 kezdeményezésével szimpatizáló zenekar lép színpadra 20-20 perces műsorral. A fellépő zenekarok: Accomodator, BHWC, Bijou, Biljarszki Emil (Korai Öröm), Cabaret Medrano, DAV, Egy Kiss Erzsi Zene, Fókatelep Szalon, Folkfree, I.O.N., Kovács Linda Quartet, Librasound, Lidérc!, Nemjuci, Noisebreed, Óperentzia, Mr. Papagiorgio, Peter Ogi, Péterfy Bori (Péterfy Bori & Love Band), Pluto, Sonar, Rutkai Bori és a Specko Jedno, Vasárnapi Gyerekek, Witopia.

A fesztivál szervezőinek közlése szerint az R33 Fesztivál a magyar underground zenekarok válasza a művészek állandó próbahely és eszközhiányára, valamint a fellépési lehetőségek szűkösségére. Az este a szakmai összefogás szükségességére, fontosságára hívja fel a figyelmet.

A december 5-én este hétkor kezdődő koncertről bővebb információ a www.godorklub.hu vagy a www.r33.hu oldalon olvasható.

***


R33 Fesztivál
Helyszín: Gödör Klub
Időpont: 2008. december 5. 19:00

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei