2008. december 13.Zimonyi
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Robbie Williams ismét beállna a Take That-be

Robbie Williams elismerte, hogy szívesen zenélne újra hajdani együttesével, a Take That-tel - írta a BBC internetes oldala csütörtökön. Az énekes honlapján a két évvel ezelőtt - nélküle - újra összeállt csapat új albumát dicsérve kijelentette: a jövőben szeretne ismét színpadra lépni négy zenésztársával.

"Nagyon, nagyon büszke vagyok. Szeretem a lemezüket - nem tudom abbahagyni a hallgatását" - írta az énekes honlapján, majd így folytatta: "Szeretnék megint a bandában lenni, de van még néhány befejezetlen dolgom." Az elmúlt hetekben a kilencvenes évek népszerű együttesének több tagja is célozgatott már rá, hogy a banda talán újra összeáll - ezúttal teljes létszámban.

Két évvel ezelőtt ugyanis az öttagú zenekarból csak négyen - Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange és Howard Donald - vettek részt egy új lemez felvételében, és indultak nagy-britanniai koncertkörútra.

A Take That 1993-ban került először a brit lista első helyére a Pray (Ima) című dallal, majd karrierjük során nyolc másik felvételük is listavezető lett: ennél többször csak a Beatles állt a brit lista első helyén. A fiúcsapat 1995-ben feloszlott, azonban egy bő évtizeddel később újra összeálltak.

A négytagúvá zsugorodott együttes idén adta ki Circus című új albumát, 2009-es nyári turnéjukra pedig öt óra alatt adtak el mintegy 600 ezer belépőt. Ezzel megdöntötték Michael Jackson 1987-es, Bad című koncertkörútjának rekordját.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei