2008. december 21.Wéber Melinda
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Zséda: Rouge - Egy hónap alatt aranylemez lett az új album

Hazánk egyik legsikeresebb énekesnője ismét bizonyított: Zséda november 5-én napvilágot látott, Rakonczai Viktor és Geszti Péter közreműködésével elkészült "Rouge" című új albuma alig több mint egy hónappal a megjelenési időpont után elérte az aranylemez minősítéshez szükséges eladott példányszámot!

A többszörös platina- és aranylemezes Zséda ismét a csúcson van: ezúttal aktuális aranylemezének Rakonczai Viktor és Geszti Péter által jegyzett "Fekete rúzs" című slágere repítette oda.

Zséda "Rouge" című új albuma - zenei sokszínűsége ellenére (vagy éppen ezért) - minden ütemében 21. századi popzene. Színes az alkotók listája is: Létray Ákos és Rakonczai Viktor mellett Moldvai Márk, Ferenczi György, Szirtes Edina "Mókus", Závody Gábor, a Bolyki Brothers és ifj. Malek Miklós is írt dalt a lemezre. A szövegírók között pedig olyan neveket találhatunk, mint a már említett Geszti Péter vagy éppen Valla Attila és Szabó Ágnes.

Zséda albumán eredeti archív felvételről hallható Domján Edit hangja, melynek felhasználására még soha senki korábban nem kapott engedélyt a jogtulajdonostól. Régi értékek és nagyon új ízek tökéletes harmóniája jött létre olyan igazi zenei ínyencségekkel fűszerezve, mint például Malek Miklós vonós hangszerelése.

Nyitás ez az album egy fiatalabb közönség, az igazi show irányába. Egy valami azonban nem változott az évek alatt: a minőség és az igényesség, a nívó, ami Zsédenyi Adriennre mindig is jellemző volt, ami a sikerei igazi záloga.

Zséda azt is megmutatja, hogyan nyújthat segítséget a zene erejével. "Ajtók mögött" című dalával ugyanis a nők elleni erőszakra, a láthatatlan bűnözésre szeretné felhívni a figyelmet.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei