2009. március 10.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Michael Jackson ismét színpadon

A popzenei műfaj királyáról évek óta szinte csak a különböző betegségeivel és pénztelenségével kapcsolatos pletykák jelentek meg. Idén azonban Jackson turnéra indul Európában, így végre elérkezett a pillanat, amikor zenéje kapcsán is tudósíthatunk róla, hiszen ez az, amiben ő igazán kiemelkedő.

Michael Jackson 12 évvel ezelőtti HIStory című turnéja óta nem indult koncertkörútra, legutóbbi, kétes fogadtatású lemezét, az Invincible-t pedig 2001-ben jelentette meg. Habár az énekes külleme az utóbbi évek során olyan riasztóvá változott, hogy bármikor felveheti a versenyt a Thriller című legendás videoklipjében feltűnő szörnyalakokkal, korábbi zenei munkásságának jelentősége elvitathatatlan, és legelvetemültebb rajongói minden bizonnyal fél karjukat is szívesen odaadnák, ha akár jelenlegi állapotában láthatnák az énekes élő fellépését.


Erre leginkább azoknak lesz lehetősége, akik a nyár folyamán Angliában tartózkodnak, hiszen Jackson ottani, 10 fellépésből álló koncertsorozat megrendezését jelentette be. A fellépésekre 2009. júliusától kezdődően kerül majd sor az O2 Arena-ban. Habár a jegyeket most péntektől kezdik árusítani az eseményre, az énekes weboldalán már korábban lehetőség nyílt az előzetes regisztrációra, melyet olyan hatalmas érdeklődés övezett, hogy a website majdnem felmondta a szolgálatot. A turné a This is it címet viseli, az énekes nyilatkozata szerint ez arra utal, hogy ezek lesznek legutolsó angliai fellépései, a későbbiekben már nem kíván a szigetországban koncertet adni. A szervezők kiemelkedően látványos show-t és rendkívüli vendégfellépéseket ígérnek, Jackson színpadi megjelenéséről pedig Christian Audigier gondoskodik, aki a Lee, a Kookai, a Naf Naf és a Von Dutch márkáknak is tervezett.

A magyar poprajongók 1992-ben, a Dangerous turné keretein belül láthatták utoljára Jackson-t színpadon, 2 évvel később pedig videoklipet készített nálunk, melynek forgatására akkori felesége, Lisa Marie Presley is elkísérte. Kérdéses, hogy jelenlegi turnéja alkalmával, vagy egy újabb turné keretében az azóta felnőtt generáció is megtekintheti-e a zenei ikont Magyarországon vagy legalábbis a környéken, hiszen az énekes további helyszínek és időpontok bejelentését ígérte.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Smooth criminal 2011-01-08 22:34:02
Sajnos már nm fog soha koncertezni :'(
nem
regisztrált
Billie Jean 2009-03-12 02:04:33
Jessz! És nekem van jegyem! :-)
Dangerous turnéval nem járt Magyarországon, de 1996-ban kétszer is itt volt.
Senki ne higgyen a rossz egészségi állapotáról szóló híreknek! Bullshit az egész. A promóter nem vállalná be ezt a sok dátumot, ha valóban rozzant volna.
nem
regisztrált
Szabolcs 2009-03-10 11:33:39
jó volna ha volna valami Angliától közelebbi helyszín ahol koncertezik. De mindegy csak jöjjön és minél hamarabb pontos árakat és lehetőségeket is láthassunk és hallhassunk.
nem
regisztrált
Anna 2009-03-10 10:57:07
Nincs turné bejelentve, csak a tíz koncert és ha nagy lesz az érdeklődés, akkor ebből igértek több időpontot.
Magyaroszágon pedig 1996-ban a History turnéval járt utoljára, nem a Dangerous-szal.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei