2009. július 6.Varga Petronella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Lakatos Krisztián: Csillagok alatt - Megjelent!

Elkészült Lakatos Krisztián bemutatkozó nagylemeze Csillagok alatt címmel a Tom-Tom Records kiadásában. A lemez a hazai zenei élet kiválóságainak közreműködésével jött létre Dorozsmai Péter (Korál) zenei producer irányítása alatt. A korongra Krisztián az általa tisztelt és nagyon nagyra tartott magyar csillagok dalaiból válogatott.

Mindezt fantasztikusan izgalmas - Krisztiánra leginkább jellemző - elegánsan swinges hangszerelésben adja elő közönségének a különlegesen egyedi hangú énekes fiatalember.

Erre a lemezre Lakatos Krisztián az általa kedvelt hazai csillagok dalaiból válogatott össze egy albumra valót. Énekel Máté Péter, Demjén, Cserháti Zsuzsa dalokat, de felkerültek szerzemények Presser Gábortól, Balázs Fecótól vagy akár Lerch Istvántól, ám mindezt vadonatúj és izgalmas zenei stílusban prezentálja közönségének.

Néhány dalban a Budapest Jazz Orchestra kiváló művészei kísérik, néhánynál pedig a Starhill Szimfonikus zenekar játékával egészül ki a különleges hangszerelés Pejtsik Péter vezényletével. A kiadvány zenei producere és a felvételek vezetője Dorozsmai Péter (Korál), aki dobokon és ütőhangszereken közreműködője is a lemeznek.

Az elkészült Csillagok alatt című lemez egy fantasztikus eredménye zenész generációk közös munkájának. A legkedveltebb magyar dalok vadonatúj hangszerelésben egy különleges hangú fiatal énekes, Lakatos Krisztián előadásában.

Belehallgatás a lemezbe: www.lakatoskrisztian.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei