2009. október 8.Nagy Szabolcs
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Petiért és sorstársaiért zenélnek a Szépművészetiben

Caramel, Váczi Eszter és Kozma Orsi is fellép október 11-én a Szépművészeti Múzeumban, hogy koncertjeik bevételével támogassák a Hajrá Peti! Alapítványt. A közhasznú szervezet Varga Peti balesete után jött létre, de azóta számos, oxigénhiány miatt sérült gyermeknek nyújt segítséget. Peti 1 éves volt, amikor egy szőlőszem a torkán akadt, és kis híján megfulladt.

Peti agya nem kapott oxigént, és szinte teljesen lebénult. Jelenleg 3 éves. Újra hall, lát, és már olvasni is tud, de beszélni és járni még mindig nem képes. Az alapítvány támogatásával kezdték el utaztatni a szülők Kínába őssejtkezelésre, melynek köszönhetően rohamosan elkezdett gyógyulni. Mivel az alapítványnak teljesen elfogyott a pénze, emiatt Petit sem tudják kezelésre vinni Kínába. Az alapítvány újabb segélykoncertet szervez, immáron a harmadikat, hogy Petit, és a velük kapcsolatban álló többi gyermeket támogassák. A mostani koncerteste a Szépművészeti Múzeumban lesz október 11-én, vasárnap 20 órától. Fellép Váczi Eszter, Kozma Orsi, Gátos Iván, a László Attila Trió, az Aiming for Sunday és Caramel. A Megasztárból ismert zenész már másodjára énekel Hajrá Peti!-segélykoncerten.

- Miért ne lépnék fel, ha megtehetem és van időm - mondta Caramel. - Jószolgálati nagykövetként próbálok példamutató életet élni, és szerepet vállalni az ilyen pozitív üzenetű kezdeményezésekben. Nem beszélve arról, hogy ez egy hatalmas örömzenélés lesz majd a Szépművészeti Múzeumban. Repertoárom a jazz-re épül, a saját zongoristámmal fogok dalokat előadni. Ezen kívül tervezem, hogy együtt lépek színpadra László Attilával és az Aiming for Sunday zenészeivel."

A belépő 3.000 forint, a támogatói jegyek 5.000 forinttól kezdődnek. Aki nem tud ellátogatni a Szépművészetibe, a 11600006-00000000-28527068 (Erste Bank) számlára utalva is tud segíteni az alapítványnak.

***


Hajrá Peti! segélykoncert
Helyszín: Szépművészeti Múzeum
Időpont: 2009. október 11.
További információ: www.hajrapeti.com, www.hajrapetialapitvany.com

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei