2009. november 5.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Elton John kórházban

Szóvivője jelentett be hétfőn, hogy a 62 éves énekest még pénteken kórházba szállították súlyos influenza és E. Coli baktérium fertőzéssel. A popsztár reméli, hogy hamar kiengedik, de Angliában, Írországban és az USA-ban tartandó koncertjeit lemondani kényszerült.

Pechje van Elton Johnnak, ugyanis egy makacs influenza vírus mellett az E-coli baktériumot is sikerült összeszednie. Az E. Coli az esetek többségében ártalmatlan, de van olyan válfaja is mely súlyos ételmérgezést okoz. Valószínűleg azt kapta el az énekes és az influenzával összeadódva a fertőzés ledöntötte a lábáról.

A betegség következtében Elton Johnt kötelezték arra, hogy mondja le következő koncertjeit. Ezeknek pótlására valószínűleg decemberben kerül majd sor, már amennyiben sikerül hamar felépülnie.

Egyes információk szerint napokon belül elhagyhatja a kórházat, ám gyógyulásának gyorsaságáról megoszlanak a hírek. Egy biztos: a népszerű énekes nincs életveszélyben.

Erről árulkodik az is, hogy sajtósán keresztül azt nyilatkozta: szándékában áll mielőbb visszatérni a Billy Joellel közösen tartandó Face2Face elnevezésű turnékörútra, amelynek utolsó állomása december 7-én lenne az Egyesült Államokban.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei