2009. december 15.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Metallica magyarországi koncertje jegyeladási csúcsot döntött

Már a Rammstein budapesti koncertjére is iszonyatos volt a hajrá, de a Metallica koncertjegyekért indult roham minden várakozást felülmúlt. Bár sejteni lehetett, hogy napok alatt fogynak el a belépőjegyek, de arra senki nem gondolt, hogy az első félórában hiánycikké válik a színpad előtti kiemelt állójegy.

Akinek az volt az ötlete, hogy a párjának, tesójának, szülőjének, vagy esetleg magának a karácsonyfa alá majd egy Metallica koncertjegyet csúsztat, annak bizony most igen alaposan fel kell kötni a gatyáját, mert ha nem siet, akkor könnyedén lecsúszhat a dologról.

Ma, azaz december 15-én délelőtt tíz órakor kezdődött el a Metallica jövő évi koncertjére a jegyárusítás és a legnagyobb jegyértékesítő irodák előtt kígyózó sorok, na meg persze az internetes jegyirodákban hosszabbra nyúlt vásárlási idő is jelezte, hogy 2010. május 14-én valami nagy dolog fog történni, amire iszonyatosan sokan kíváncsiak kicsiny hazánkban.

A jegyárusítás megkezdésének órájában annyi belépő fogyott, amely egy Aréna koncert esetében már teltházzal fenyegetne. Még szerencse, hogy James Hetfieldék a Puskás Ferenc Stadionba fészkelik majd be magukat arra a kétórányi tömör-gyönyör zúzásra.

Ez azt jelenti, hogy cirka negyvenezer ember csápolhat majd a Metallica klasszikusokra, na meg az Death Magnetic lemez újult erővel íródott dalaira. De azért ne bízza el magát senki: az első félórában ugyanis elfogyott a koncertre az összes kiemelt állójegy és az ülőszektorok tekintetében is egyre telítettebbek a legjobb részek.

Aki tehát nem akar lecsúszni a jövő év legjobban várt koncertjéről, az jegyeket legegyszerűbben a www.tex.hu oldalon keresztül rendelhet, de a Ticket Express és az Eventim országos hálózatában is érdemes próbálkoznia.

***


Metallica - World Magnetic Tour ’10
Helyszín: Puskás Ferenc Stadion
Időpont: 2010. május 14., 20.00. óra
Jegyárak: kiemelt állójegy - 19 900 Ft, állójegy - 13 500 Ft, ülőjegy - 19 500 Ft, 16 500 Ft, 12 900 Ft, 9900 Ft

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei