2010. január 13.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Az Óriás Hollandiában és az A38-on kezdi az évet

Kisebb külföldi túrával melegít be január 22-i, A38-as koncertjére az Óriás: ellátogat az EuroSonic fesztiválra, ahol az MR2 Petőfi Rádió által delegált produkcióként vesz részt, méghozzá egyedüli magyar zenekarként. A nemzetközi pofavizit után pedig nekiállnak új lemezt is gyártani, mindannyiunk nagy örömére.

Január 15-én az Óriás zenekar Hollandiában, egészen pontosan Groningenben képviseli kis hazánkat az EuroSonic elnevezésű showcase-fesztiválon, ahol számos zenekar mutathatja meg magát mind a nemzetközi szakma krémjének (szervezőknek, rádiósoknak, managereknek, kiadók embereinek), mind pedig az érdeklődő átlagemberekből álló nagyközönségnek. Aki van olyan szerencsés, hogy éppen arra jár, az 15-éről 16-ra virradó hajnali 00.15-kor csípheti el Egyedi Petiéket a Huize Maas-ban.

Azok a földi halandók viszont, akik itthon várják, immáron karba tett kézzel a legközelebbi alkalmat, hogy hallhassák a legújabb Óriás slágereket (merthogy már új dalok is vannak szép számmal), nos azok sem kell, hogy keseregjenek, mert nekik is kedvez az évkezdet.

Kedvenc zenekaruk ugyanis január 22-én a Plastic Bitch, a Shell Beach, és a még mindig friss húsnak számító Grand Mexican Warlock társaságában veszi ostrom alá az A38 hajót. Itt aztán várhatóak tesztelésre kerülnek az Óriás legújabb szerzeményei, melyeket hamarosan talán nagylemez formájában is kézhez kaphatunk, már ha hinni lehet a madarak csiripelésének.

***


Óriás, Shell Beach, Plastic Bitch, Grand Mexican Warlock koncert
Helyszín: A38
Időpont: 2010. január 22., péntek
Kezdés: 20.00.
Jegyár: 1200 Ft
Bővebb infó a fellépőkről:
www.myspace.com/oriasbudapest
www.myspace.com/shellbeachband
www.myspace.com/grandmexicanwarlock
www.myspace.com/plasticbitchband

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei