2010. január 18.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kiss koncert a Budapest Sportarénában

Bizony ez a nap is eljött: a Kiss 2010 nyarán Európába, de ami ennél nekünk sokkal fontosabb, május 28-án a Budapest Sportarénába érkezik! Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom, azaz Hangrobbanás Európa szerte: A kezdetektől a robbanásig elnevezésű turnéjuk magyarországi állomására január 20-án, délelőtt 10 órától vásárolhatóak meg a jegyek.

Most nagyon örülhet az, aki még nem vette meg a bécsi Stadhalle-ba a jegyét május 20-ra. Bár a sietség érthető volt, hiszen a Kiss harminc állomásos európai turnéjára szinte pillanatok alatt kapkodják el a jegyeket, arról nem is beszélve, hogy egy magyarországi koncert lehetőségéről álmodni sem mert senki. Úgyhogy aki eddig halogatta a dolgot, annak most nem kell Ausztriába vándorolnia, csak a Budapest Sportarénáig kell eljutnia május 28-án.

A zenekar nem véletlenül jelzi a turné címében, hogy a "kezdetektől", ugyanis valóban egy, a zenekar teljes pályáját átfogó, gigantikus koncertnek és show-nak lehetnek majd részesei a hazai rajongók. Aki tehát azt gondolta, hogy 2008-as, fennállásuk 35 évét ünneplő, jubileumi Alive 35 világturnéjuk nagy dobás volt, az kisebb sokkot kap majd az idei koncerttől, amelynek mind látványvilága, mind hangzása lenyűgöző lesz.

Paul Stanley a következőképpen csinált kedvet a bulihoz: " A Kiss Alive 35 Tour csak a kezdet volt. A Sonic Boom Over Europe turné le fogja körözni. Új színpad, új műsor, új felszerelés, új album! A zenekar teljes zenei történetét bemutatjuk a színpadon. Be vagyunk zsongva. A legjobbat akarjátok? A legjobbat kapjátok!"

Gene Simmons sem szerénykedett nyilatkozatában: "A KISS egy négy kerék meghajtású óriási gép. Mi a célunk? Felrázni a Földet. Elterjeszteni a Sonic Boom evangéliumát."

A budapesti koncertre január 20-án, 10 órától lehet a jegyeket megvásárolni a Ticket Express és az Eventim országos hálózatában, valamint a www.livenation.hu oldalon keresztül.

A koncertre a rendkívül népszerű, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegyek is forgalomba kerülnek, de csak limitált számban, így hasonlóan a budapesti Metallica koncert-őrülethez, az első napon ismét komoly roham várható a jegyirodáknál. Emellett négy ülőjegy kategória, illetve normál állójegy lesz megvásárolható.

Mindenki készítse elő tehát a gyerekzsúrról megmaradt arcfestő készletét: a világ legnagyobb rock-showmanjei hamarosan felforgatják Budapestet!

A jegyárakról bővebben hamarosan!

Bővebb infó a koncertről:
www.livenation.hu
www.kissonline.com
www.tex.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Mák Ferenc 2010-01-24 19:01:29
Igen imádom a KISS-t és ott a helyem!!!
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei