2010. január 21.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kiss koncert - Gyorsan fogynak a jegyek az év leglátványosabb showjára

Január 20-án, pontosan Paul Stanley 59. születésnapján, megkezdődött a jegyek árusítása a május 28-án megrendezésre kerülő budapesti Kiss koncertre. A roham várható volt, mint ahogy az is, hogy a kiemelt állójegyek lesznek a legkelendőbbek. Úgyhogy aki szinte testközelből akarja látni Gene Simmons nyelvnyújtogatását, annak nem árt sietnie.

Csupán két héttel érkezik hozzánk korábban a Kissnél egy szintén nagyon várt zenekar, a Metallica. Csak azért hozom fel őket példának, mert az ő budapesti koncertjük belépőinek árusításakor volt hasonló őrület, mint most. Az ő esetükben is a kiemelt, színpadközeli állójegyek fogytak el a leghamarabb, és a Kissnél sincs ez másképp.

A május 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő koncertre hat különböző árkategóriájú jegyet lehet kapni.

Állójegyből kétfajtát: a színpad elé szóló jegy 19 990 forintba, míg a távolabbi állójegyek 12 900 forintba kerülnek.

Ülőjegyek esetében a színpadtól lévő távolság tekintetében négyféle belépőt lehet váltani. A legközelebbi ülőjegyek 18 500 forintba kerülnek, majd egyre távolodva 15 500, 12 500, és 9500 forintért vásárolhatunk jegyet.

A túlterhelés ellenére az internetes jegyirodák szerverei jól bírják a megpróbáltatást: külön technikai felügyelet mellett, folyamatos nyomás alatt, de rendben működnek. Így összeomlástól nem kell tartani, maximum akkor, ha elkapkodják előlünk a jegyeket, mert ezt a koncertet garantáltan látni kell.

Jelenleg még minden árkategóriában kaphatóak belépők. Az érdeklődők az ország egész területén meg tudják vásárolni azokat a Ticket Express és az Eventim hálózatában, illetve éjjel-nappal tudnak rendelni az interneten a www.livenation.hu oldalon keresztül.

***


Kiss koncert - "Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom" turné
Időpont: 2010. május 28., Péntek, 20.00. óra
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Jegyárak: kiemelt állóhely - 19 900 Ft, állóhely - 12 900 Ft, ülőhelyek - 18 500 Ft, 15 500 Ft, 12 500 Ft, 9900 Ft

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei