2010. január 21.Vető Viktória
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Magashegyi Underground: Szívtakarítás - Letölthető EP!

Január 19-től egy kislemeznyi dalcsokrot ad át a - tavaly tavasszal újraéledt - Magashegyi Underground a rajongóinak. A Szívtakarítás című EP a zenekar weboldaláról mindenki számára hozzáférhető. A hírek szerint idén tavaszra már egy virtuális nagylemez is elérhető lesz a világhálón. De addig is senki ne csodálkozzon, ha kedvenc szórakozóhelyén egyszer csak az asztaloknál megszólal a Salátaleves.

Meglepetés-turnén népszerűsíti a Magashegyi Underground legújabb kislemezét, melyet január 19-től lehet elérni a világhálón. A meglepetés majd azokat éri, akik kedvenc szórakozóhelyükön üldögélve nem is várnak élő koncertet, de egyszer csak belép majd a Magashegyi és megszólalnak a tavaly nyári fesztiválokon már megismert slágerek. A zenekar javarészt budapesti helyeken tűnik majd fel, de vidéki koncertjei során a helyi pub-okban is össze lehet majd velük futni. Az új EP az elmúlt egy év terméséből válogat, némely remixelve is, s egy vadonatúj dal is felcsendül majd.

De túl az EP-n a zenekar már a nagylemez összeállításán is dolgozik. A tervek szerint tavaszra elkészülő hanganyag mindenki számára elérhető lesz a neten. A 11 dalt tartalmazó online-albumról annyit már lehet tudni, hogy a szövegeket Bocskor Bíborka mellett az Erik Sumo illetve Péterfy Bori dalszövegeket is jegyző Tariska Szabolcs írta, s egy szám erejéig Szabó T. Anna verse is megzenésül. És még egy kötődés az Erik Sumohoz illetve a Love Band-hez: a Magashegyi Berekerdő Balladája című dalának Tövisházi Ambrus alapozott meg zeneileg. Tehát várjuk a nagylemezt, de addig már ott az EP a www.magashegyi.com-on, s váratlanul a zenekar egyszer csak ott zenél majd a mellettünk lévő asztalnál.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei