2010. március 2.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Doktor House közreműködik Meat Loaf új albumán

Hugh Laurie-ról már eddig is tudható volt, hogy szeret zenélni. Elég, ha csak a Doktor House epizódjaira gondolunk, amelyekben jó párszor gitárt kap a kezébe, vagy éppen a zongorához ül. Azonban a komikusi vénával megáldott színész emellett dobolni, szájharmonikázni és szaxofonozni is tud. Meat Loaf áprilisban megjelenő lemezén viszont marad a billentyűs hangszer mellett.

Ha Hugh Laurie nem színész lenne, akkor valószínűleg zenésznek állna. Tagja a színészekből álló Band from TV nevű bandának, amely jótékonysági célból alakult meg 2006-ban, aztán a tagok olyan jó mókának tartották, hogy azóta is folyamatosan koncerteznek, ha idejük engedi. A zenekarnak tagja például a Született felségekből Teri Hatcher és a Mike Delfinót alakító James Denton is. Laurie ebben a bandában énekel és zongorázik.

Szintén a zongora mellett teszi le voksát Meat Loaf új lemezén. A két zenész-színész a Doktor House sorozat ötödik évadának egyik epizódjában találkozott a vásznon, amikor Meat Loaf egy problémás beteget játszott. Ekkor kötöttek barátságot egymással.

A Hang Cool Teddy Bear című album április 19-én kerül a boltokba, és olyan zenészek közreműködnek rajta, mint Jon Bon Jovi, Brian May, vagy Justin Hawkins a The Darkness-ből, aki egyébként öt dalt írt a lemezre. A produceri teendőket Rob Cavallo látja el, aki a Green Day-jel, a Goo Goo Dolls-szal, Kid Rockkal és Alanis Morissette-el is dolgozott már együtt.

2006-os, Bat Out Of Hell III.: The Monster Is Lose című lemeze után Meat Loaf bejelentette, hogy nem ad ki több lemezt. Mindezt azután tette, hogy Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála. Ám úgy látszik, továbbra sem tud felhagyni a zenéléssel.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei