2010. március 4.Naszály György
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Megjelent Póka Angéla és Szabó Győző: Tiszta Kosz című lemeze

Novemberben mutatták be, és azóta is hatalmas sikerrel, zsúfolásig telt házak előtt játsszák a Thália Színházban Cziczó Attila Tiszta kosz című zenés darabját, Rohonyi Gábor rendezésében. Az alig több mint egyórás előadásban Póka Angéla színésznőként, Szabó Győző bluesénekesként nyűgözi le a közönséget.

Az alig több mint egyórás előadásban Póka Angéla színésznőként, Szabó Győző bluesénekesként nyűgözi le a közönséget. Győző egy szeszcsempész csibészt alakít, aki a kocsmába betérve minduntalan hajdani szerelmét, a már halott bárénekesnőt idézi vissza, hol az általa, hol a volt párja szerepében domborító Angéla által tolmácsolt dalok segítségével.

A darabot három nagyszerű zenész - Nagy Szabolcs (zongora), Szabó Tamás (szájharmonika) és Szász Ferenc (gitár) - élő zenével kíséri végig a színpadon, s olyan ismert bluesdallamok csendülnek fel, mint a Melody, Cocain, Mary Jane, Like a Hobo, God Bless The Child, Ain't Nobodys Bussines, stb.

A dalokból egy album is megjelent, melyet az előadások után dedikálnak a művészek, s nagy megleptésre már több száz gazdára is lelt.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei