2010. április 14.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Liam Gallaghert választották a legjobb frontembernek

A legolvasottabb brit zenei lap, a Q magazin, több ezer olvasói szavazat alapján állította össze azt a listát, amelynek első helyén Liam Gallagher végzett. Az énekes a legjobb frontembernek járó elismerés kapcsán a lapnak interjút is adott, amelyben kifejtette, rajta kívül egyedül bátyja érdemelné még meg ezt a címet.

Az Oasis első számú emberének soha nem kellett a szomszédba mennie egy kis önbizalomért, így a legjobb frontember cím valószínűleg tovább fogja növelni amúgy is jólfejlett egóját. Főleg ha hozzátesszük, hogy olyan neveket utasított maga mögé, mint Bono, Jim Morrison, Freddie Mercury, Mick Jagger és John Lennon.

A fiatalabb Gallagher testvér védjegyévé vált a jól ismert előadásforma: hátratett kézzel énekel a mikrofonba, vagy éppen rázogatja a csörgődobját. Emellett pedig a hétköznapokban olyan kijelentésekkel árnyalja saját tehetségét, mint például: "Van Elvis, és én. És igazából nem tudom eldönteni melyikünk a jobb." Amikor pedig a díj kapcsán arról kérdezték, mi egy jó frontember ismérve, egyszerűen csak ennyit válaszolt: "Jól viselkedik, és nem ugrál összevissza, mint egy hülye k…".

Liam egyébként a lapnak adott interjúban elmondta, hogy ő saját bátyját, a zenekart tavaly ősszel elhagyó Noel Gallaghert tartja a legjobb frontembernek. Nyilatkozta mindezt annak ellenére, hogy kettőjük rossz viszonya vezetett testvére kiválásához a zenekarból. Tom Meighan, a Kasabian frontembere szerint, aki a Q magazin listáján a 19. helyen végzett, elég könnyen megmagyarázható, miért Liam lett az első:
"Chris Martin, a Coldplay énekese jó választás, ha te éppen a jelzáloghiteled megemelkedett törlesztőrészletén szeretnél keseregni, de Liam az a hang, ami hallani akarsz, ha úgy érzed szabad vagy, és készen állsz bármire."

Íme a Q magazin top húszas listája a legjobb frontemberekről:

1) Liam Gallagher
2) Bono
3) Freddie Mercury
4) Damon Albarn
5) Chris Martin
6) Matt Bellamy
7) Jim Morrison
8) Bob Marley
9) Paul McCartney
10) John Lennon
11) Robbie Williams
12) Debbie Harry
13) Mick Jagger
14) Morrissey
15) John Lydon
16) James Brown
17) Bruce Springsteen
18) Robert Plant
19) Tom Meighan
20) Joe Strummer

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Noel 2010-04-14 15:55:12
Liam a király!!!
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei