2010. április 23.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Michael Jackson dalaiból Cirque du Soleil show készül

Az ötvenéves korában elhunyt popsztár nagy csodálója volt a kanadai akrobatikus cirkuszi társulatnak, a Cirque du Soleil-nak. A csoport most Elvis Presley és a The Beatles után a pop királya előtt is tiszteleg. Népszerű dalaiból gigantikus tribute show-t állítanak össze.

John Branca, a Jackson birtok ingatlankezelője nemrég megegyezett a Cirque du Soleil vezetőivel, hogy a társulat Michael Jackson dalaiból egyedülálló és látványos cirkuszi show-t készítsen. Mint mondta, döntésének elsősorban érzelmi okai voltak, hiszen a popsztár hatalmas rajongója volt a társulatnak, és rengeteg előadásukon vett részt.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Cirque du Soleil partnerei lehetünk. Úgy gondolom igazán egyedülálló műsornak lehetnek majd részesei a rajongók, akik nem csak hallhatják, hanem láthatják és érezhetik is Michael zenéjét a látványos műsor által."- nyilatkozta Branca, akit azért nyilván az sem hagy hidegen, hogy a műsor bevételeinek felét ő kapja majd meg.

Michael Jackson édesanyja, Katherine is örül a készülő produkciónak, hiszen nagyra tartja a művészetüket, és úgy véli a Cirque du Soleil társulata elismeréssel fog adózni fia zenei életműve előtt.

A műsorban a társulatra jellemző modern cirkuszi kellékeken, és az akrobatikus elemeken lesz a fő hangsúly, ám emellett a zene nem fog háttérbe szorulni, sőt a művészek még öltözékükkel is a fantasztikus énekes stílusát elevenítik majd fel.

Az utazó show 2011 őszétől bejárja Észak-Amerikát, majd 2012-től állandó helyszínen, Las Vegasban lesz megtekinthető.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei