2010. szeptember 16.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Lehet, hogy végleg feloszlik a Killers

A 2010 februárjában véget ért turné után a The Killers bejelentette: határozatlan időre felfüggeszti működését. Az indok csupán annyi volt, hogy elfáradtak a hat évnyi folyamatos munkában, a koncertezésben és lemezgyártásban. Most azonban lehetséges, hogy végleg feloszlik a zenekar.

A Killers énekese, Brandon Flowers azonnal új projekt után nézett a bejelentés után, ami olyannyira komolyra sikeredett, hogy a napokban meg is jelent első szólólemeze, amely a Flamingo címet kapta. A korong azonnal a brit lemezlisták élén landolt, biztosítva, hogy az énekes a következő hónapokban se unatkozzon.

Flowers az új lemez kapcsán a Killers-ről is nyilatkozott, méghozzá meglehetősen kétértelműen: bár még mindig a Killers számára a legfontosabb, koncentrálni szeretne a szólóprojektre is, ugyanis a szünetet nem ő akarta, és úgy érzi, a zenekar jövője teljesen bizonytalan. Erre természetesen azonnal elindultak a találgatások, talán a szünet komolyabb, mint azt a rajongók elsőre gondolták. Az mindenesetre biztos, hogy ez a kijelentés a frissen megjelent lemez népszerűségének sem ártott.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei