2010. szeptember 18.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szünetet tart a Biorobot?

"Ez csak egy szünet" - közölte szűkszavúan a Biorobot legénysége néhány nappal ezelőtt a Facebookon. Magyarország egyik legkülönlegesebb formációja alig egy éve alakult, és a tavaszi-nyári koncertek után most már jó néhány hónapja nagy a csend a banda háza táján.

A különböző zenekarokból verbuválódott tagok új lendületet ígértek az év elején, Bérczesi Robi, az egykori Hiperkarma frontembere állt a mikrofon mögé, és a közönség azonnal nyitott volt a produkcióra. A nyári koncerteken az is kiderült, hogy ütőképes csapatot alkotnak a Plutóból érkezett Nemes Andrással, Gálos Ádám dobossal (Intim Torna Illegál), és Szöllössy Katával (SID, Átmeneti kabát), aki a basszusgitárt ragadta magához.

Legutóbbi koncertjük júliusban volt a Zöld Pardonban, ahol a szép számú közönség lelkesen énekelte a nagyszerű szövegeket Bérczesivel, azóta azonban nagy a csend a Biorobot körül. A Facebookon csütörtökön közzétett félmondat kapcsán, mely szerint "ez csak egy szünet", rögtön elindultak a találgatások, a rajongók rosszat sejtenek, és egyúttal reménykednek, hogy valóban csak egy szünetről van szó.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei