2010. szeptember 21.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Loveparade-en elhunyt áldozatok családjának gyűjtenek a sztárok

Néhány hónapja mindenkit letaglózott a hír: a Duisburgban megrendezett legnagyobb elektronikus zenei fesztiválon 21 ember lelte halálát, mikor pánik tört ki egy szűk alagútban, és az emberek egymást taposták agyon. Most három neved dj fogott össze az áldozatok családjának megsegítéséért.

Az egész világot sokkolta a júliusi baleset, amelyben több száz fiatal sérült meg, és amely huszonegy halálos áldozatot is követelt. A Loveparade elektronikus zenei fesztiválon résztvevő többszázezres tömegben pánik tört ki, sokan a földre kerültek, és a halálfélelmet érző tömeg eltaposta őket.

Most három, egyébként egymással versengő elektronikus zenész fogott össze, hogy jó példát mutassanak, és megsegíthessék a nyári tragédia áldozatainak családjait. Paul van Dyke, Armin van Buuren és Paul Oakenfold most közösen állnak a lemezjátszók mögé, és együtt készítenek egy dalt annak érdekében, hogy támogathassák a szerencsétlenül járt fiatalok hozzátartozóit.

A Remember Love című dal ötvözi a három sztár stílusát, és bár az elsődleges cél a pénzgyűjtés, emellett ezzel szeretnének örök emléket állítani a Loveparade-en életüket vesztett rajongóknak.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei