2010. szeptember 24.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Princess Superstar támogatókat keres új albumához

Princess Superstar, az amerikai származású, ám sikeresnek inkább csak Európában mondható rapper gondolt egyet, és rajongóitól próbálja összegyűjteni legújabb lemezének költségeit. Bizony, a hölgy a legbizarrabb ajánlatoktól sem riad vissza a korong érdekében.

Princess Superstar, aki egy személyben producer, dj és rapper, kreatív ötlettel próbál hozzájárulásokat gyűjteni most készülő, The New Evolution című albumához. Létrehozott ugyanis egy honlapot, amelyen a lelkes rajongók különféle összegekkel támogathatják a korongot. Persze a rapper nem adományokat vár, hanem mindenféle szolgáltatásokat kínál ezért cserébe.

Így például 10 dollárt kell fizetni az albumért, ami ugyan még nincs kész, de letölthető lesz ezért az összegért, amint elkészül, 45 dollárért már a nevünket is imába, vagyis inkább a cd kísérőfüzetébe foglalja Princess Superstar. A valódi szolgáltatásokért azonban ennél borsosabb árat számol fel, így például vehetünk ének-, dj- vagy rapleckét (50-200 dollár közötti összegért), de hogy sokoldalúságát bizonyítsa, 60 dollárért egészségügyi és táplálkozási tanácsokkal is szolgál a rapper, sőt telefonos lelkisegély-szolgálattal is várja a problémákkal küzdőket. Mindemellett a stílustanácsadástól és sminktippek oszogatásától sem határolódik el a valóban igazán sokoldalú sztár.

Hogy a zenéhez is visszakanyarodjunk egy pillanatra, kérhetünk születésnapi dalt 200 dollárért, 450-ért egy olyan zenei alapot, amelyre magunk énekelhetünk, vagy rappelhetünk, és az összegben az is benne van, hogy művünk felkerül majd Princess Superstar honlapjára - persze csak ha szeretnénk. 2000 dollárért magánkoncertet is hallgathatunk, jó pénzért vacsorát is főz nekünk a sztár, és ami talán a legbizarrabb: barátnőivel közös sztriptíz-műsort is vállal az elszánt zenész, amiért 10.000 dollárt kér.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei