2010. szeptember 30.Vető Viktória
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Here and Now - A nagy pop-utazás: kedvezményes jeggyel

Aki táncolni akar, siessen, mert már csak korlátozott számban lehet állójegyet venni a Here and Now megakoncertre. Viszont a szervezők gondoltak a szerényebb körülmények között élő fanokra: a Sportaréna 3. emeletén kedvezményes szektorokat nyitottak meg.

Óriási az érdeklődés a 80-as évek legnagyobb pop-sztárjait felvonultató Here and Now koncertre olyannyira, hogy a Budapest Sportaréna "táncparkettjének" állóhelyeire már csak korlátozott számban lehet jegyet kapni. A retró-rajongók határon innen és túl is megmozdulnak, s lesz itt élő határon túli is - a brit nagykövet, Greg Dorey és felesége már biztosan jön parolázni a kedvenceivel.

Gondoltak a szervezők azokra is, akik az elhúzódó gazdasági nehézségek okán nehezebben szánják rá magukat, hogy megnézzék kedvenceiket. "Az esemény facebook oldalán jelentkezett igényként, hogy amennyiben lehetséges, szerveződjön valamiféle jegyvásárlási akció, amely keretei között olyanok is bejuthatnak a koncertre, akik a gazdasági válság miatt most nehezebben veszik az akadályokat" - nyilatkozta Machan Frigyes, a megakoncert hazai megálmodója. A szervezők a Sportaréna munkatársaival közösen ezért egy olyan akciót indítanak, amely keretében a csarnok 300-as szektorainak - tehát kizárólag(!) az Aréna harmadik emeletének ülőhelyeire érvényes - jegyeit egységesen 5000 forintért értékesítik. Az akció péntek estig tart!

Jegyek kaphatók az Aréna és az Interticket országos jegyirodáiban, valamint a www.interticket.hu és www.ticketa.hu on-line jegyrendelő oldalakon.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei