2010. október 17.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Michael Jackson unokaöccsének első lemeze hamarosan a boltokban

Az ifjú Austin Brown, aki Michael és Janet Jackson unokaöccse, felmenői nyomdokába lép: hamarosan megjelenteti első lemezét, amely az énekes születési éve nyomán a 85 címet kapta. A legidősebb Jackson-lány, Rebbie fia azt nyilatkozta, többgenerációs, szórakoztató és táncolható zenét szeretne csinálni.

Austin Brown négy évesen kezdett zongorázni, mostanra az éneklés mellett már játszik gitáron, basszusgitáron és dobol is. "Sokak szerint a hangom olyan, mintha anyám férfiváltozata lennék" - mondja a fiatal énekes. Ő is tudja, hogy az összehasonlítás elkerülhetetlen, de így vélekedik erről: "Nem tehetek róla, honnan jöttem, de büszke vagyok a származásomra"

Austin Brown most úgy érzi, készen áll megmutatni a világnak a saját maga által szerzett energikus groove és soul dalokat, honlapján (www.austinbrown.com) már meg is hallgatható a Target Practice című szerzeménye. Az elkövetkezendő hetekben klip is készül a 85 címet viselő album három dalához, amelyet Tom DeSanto producer rendez majd - az ő neve az X-men és a Transformers című filmek kapcsán lehet ismerős a közönségnek.

A tervek szerint az ifjú énekes születési éve nyomán elkeresztelt 85 című korong 2011-ben kerülhet a lemezboltok polcaira, a producere pedig az a Jerkins lesz, aki Michael Jacksonnal is sokat dolgozott. A producer így nyilatkozott Austin Brown kapcsán: "Ugyanazt látom a szemében, mint Michael-éban, mikor először találkoztunk" - és bizony ezzel a sokat sejtető mondattal talán a Michael Jackson rajongók érdeklődését is sikerült felkelteni.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei