2011. október 20.Váraljai Vanda
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Compact Disco képviseli hazánkat az MTV EMA World gálán

Eldőlt a verseny, és kiderült, a Compact Disco képviselheti majd Magyarországot az MTV Europe Music Awards World gálán november 6-án. A Compact Disco a küzdelemben a Bin-Jipet, a Carbonfoolst, a Fish!-t és a Punnany Massifot győzte le, a közönség szavazatai alapján - adta híról az MTI.

A Compact Disco képviseli hazánkat november 6-án az MTV EMA zenei díjátadó nemzetközi mezőnyében. A zenekart öt banda közül a közönség szavazatai alapján választották ki, versenyben volt még a Bin Jip, a Carbonfools, a Fish!, valamint a Punnany Massif. A gálát az észak-írországi Belfastban, az Odyssey Arenában rendezik meg, a győztes az egyes nemzetek közül pedig az lesz, akire a közönség a legtöbb szavazatot leadja. A szavazás már elindult az MTV EMA oldalán.

"Hihetetlenül örülünk a díjnak. Nagyon köszönjük a közönségnek, a rajongóinknak. Ígérjük, nem okozunk csalódást ezután sem" - mondta sikerük kapcsán Walkó Csaba, a Compact Disco énekese.

A korábbi években magyar viszonylatban a következőképpen alakultak az MTV EMA regionális díjak: 2007-ben Ákos, 2008-ban Gonzo, 2009-ben és 2010-ben pedig a The Kolin nyerte el az elismerést.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei