2011. december 16.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Ünnepi szuperkoncert a Syma Csarnokban

Karácsony utolsó éjszakáján, december 26-án különleges koncertet tartanak a Syma Csarnokban, amelyen fellép Zséda, Wolf Kati, Keresztes Ildikó, Tóth Gabi, Tóth Vera és Takács Nikolas. A produkcióban közreműködik a Budapest Jazz Orchestra, valamint Gönczi Gábor zenekara, a Smile Rock Circus.

Gönczi Gábor műsorvezető, egyben a koncert producere elmondta, hogy a tavalyi dupla teltházas, Művészetek Palotájában rendezett előadás egyértelművé tette, hogy a közönség értékeli a "one night show"- kat, vagyis az olyan produkciókat, amelyek csupán egyetlen estére kelnek életre, ezáltal pótolhatatlan élményt jelentenek.

"Las Vegasban minden világsztár megfordul, de még ott is nagy durranásnak számít, ha többen is összefutnak egyszerre. Amikor Mariah Carey és Celine Dion duettet énekel, majd egyszer csak megjelenik Aretha Franklin, kézen fogva Shania Twainnel és Gloria Estefannal, ott lássuk be, megszületik maga a csoda. Hittünk benne, hogy hasonló csodákra mi is képesek vagyunk"- ismertette az alapkoncepciót a producer.

Gönczi Gábor elárulta, hogy a koncert elején mindenki elénekli saját nagy slágereit, majd előadják a legsikeresebb magyar és külföldi karácsonyi szerzeményeket is. Az amerikai Christmas Show-k- mintájára igazi, "vidám év végi fiesztát " terveznek, amelynek csúcspontja természetesen a közös produkció lesz, amikor valamennyi sztárénekes egyszerre jelenik meg a színpadon.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei