2011. december 21.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Gödör Esszencia a két ünnep között

A Gödör Klub hagyományaihoz híven, számos érdekes eseménnyel készül az év végére, különböző művészeti ágakban. A karácsony és újév közötti egy hétben a klub szinte összes kedvencével találkozhatnak a vendégek. A szervezők ígérete szerint az Esszencia kavalkádjában mindenki megtalálhatja a neki kedves ízt.

December 26-án kerül sor a Gödör Karácsonyra, amelyre minden családot szeretettel várnak. Fellép a Kaláka és a Makám, valamint a Somnakuno Kher (Aranyház) Táncszínház. Az ünnep utáni első napon a hazai rock kedvelői tombolhatják ki magukat a Mocsok 1 Kölykök, A Kutya Vacsorája és a Supernem koncertjén.

December 28-án jön a Világgödör évzáró, amelyen színpadra lép a Frenák Pál Társulat, ezúttal a Jeszenszky Endre emlékének szentelt InTimE című táncelőadásával. Játszik még a Satöbbi zenekar, a Biorobot, valamint debütál a K2, a Kaukázus-frontember, Kardos-Horváth János legújabb együttese.
A December 29-i bulit ismét Frenák Pál csapata nyitja, utánuk a szombathelyi Beat Dis következik, majd a Žagar és az Akkezdet Phiai folytatja a hip-hopnak szentelt éjszakát. Az év utolsó előtti napján hosszú szünet után ismét a Gödör Klubban szerepel az eredeti, hamisíthatatlan Balkan Beats. Fellép Alba Hyseni Barabás Lőrinccel kiegészült zenekara és a Besh o droM is. A balkáni tánc DJ Soko partyján folytatódik, egészen hajnalhasadtáig.
A December 31-én tartott Gödör Klubszilveszter remek hangulatát Rutkai Bori és a Specko Jedno alapozza meg, hogy az Intim Torna Illegál koncertjén már mindenki felhőtlenül táncolhasson át az új esztendőbe, amelyet a Soerii és Poolek törpékkel és go-go táncosokkal kiegészült show-ja indít. Természetesen nem hiányozhat a lencsefőzelék, a virsli és a korhelyleves, valamint a tűzijáték sem. Ezeket követi a '70-'80-as évek hangulatát idéző Super Starsky nevű - híres zenekarok tagjaiból álló - új formáció. A mulatságot az MR2 zenei főszerkesztője, DJ Izil, MC Publoval zárja. Január 1-jén a közönség Bródy János, Bérczesi Róbert, Frenk és Víg Mihály játékát hallgatva pihenhetik ki a hét fáradalmait.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei