2012. február 9.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Tunyogi Bernadett jubileumi koncertje az Urániában

Idén márciusban ünnepli karrierje kezdetének huszadik évfordulóját Tunyogi Bernadett. A musical-sztár ez alkalomból saját maga mellett közönségét is megajándékozza egy nagyszabású koncerttel, amelyre tizenhét kollégáját hívta meg, hogy vele együtt idézzék fel az elmúlt évek közös emlékeit. Az előadás a Budapesti Tavaszi Fesztivál részeként valósul meg.

Az ünnepelt a felkért művészek mindegyikével hosszú évek óta tartó barátságot ápol, így szólóban csupán két dalt ad elő, a többit mind vendégeivel együtt énekli majd. Az Uránia Nemzeti Filmszínházban, március 22-én sorra kerülő produkcióban részt vesz Szulák Andrea, Csonka András, Janza Kata, Feke Pál, Tunyogi Orsi, Koós Réka, Serbán Attila, Auth Csilla, Molnár László, Forgács Péter, Szolnoki Péter, Fehér Adrienn, Malek Andrea, Malek Miklós, Csengeri Attila, Berkes Gabriella és Ullmann Zsuzsa.

"Ahogy felvetődött bennem a koncert ötlete, rögtön tudtam, hogy milyen dalokat szeretnék a műsor alatt színpadra vinni, s így azonnal magától értetődő volt a vendégeim névsora is. El sem tudom mondani, milyen jó érzés volt, amikor felhívtam a kollégáimat, barátaimat, és ők gondolkodás nélkül igent mondtak! Szinte azonnal tudták, hogy melyik dalra gondolok, amikor felkértem őket a duettet éneklésére" - mesélte Tunyogi Bernadett.

A művésznő elmondása szerint nem show-ra készül, bár a dalok között különböző riportok, és barátaival közös munkáiról készült régi felvételek is színesítik majd a műsort. Nem ezt tartja azonban a gála legfontosabb részének, hanem azt, hogy vendégeivel felelevenítheti az elmúlt húsz év meghatározó pillanatait, olyan számokkal, amelyek mind az előadóknak, mind a közönségnek sokat jelentenek. A ritka alkalom fényét az élő zenekar is emeli majd. Mint Tunyogi Bernadett elárulta, nagy megtiszteltetést jelent számára, hogy az esemény a Budapesti Tavaszi Fesztivál programjába is bekerült.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei