2012. március 16.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Május 15-én jelenik meg Lisa Marie Presley legújabb lemeze

Többéves szünet után új albummal jelentkezik Lisa Marie Presley. A Storm and Grace című lemez május 15-én jelenik meg, producere pedig a többszörös Grammy-díjas T-Bone Burnett, akivel az énekesnő szerint hatalmas megtiszteltetés, és valóra vált álom volt együtt dolgozni.

Elvis Presley egyetlen lánya 2003-ban jelentette meg debütáló albumát To Whom It May Concern címmel, ezt két évvel követte a következő, a Now What, amelynek egyik dalában Pink is közreműködött. Legfrissebb zenei anyagához Angliában keresett - és talált - inspirációt, ahol olyan művészkollégákkal dolgozott, mint a Pulp nevű alternatív bandából is ismert Richard Hawley, Ed Harcourt, Sacha Skarbek és Fran Healy.

Mint Lisa Marie Presley csütörtöki nyilatkozatában elárulta, semmit sem tervezett meg előre, és ebből egy olyan, szerves egészet alkotó lemez született ami mindig megvolt benne, és amire nagyon büszke. Az eredménnyel T-Bone Burnett is roppant elégedett volt, aki Lisa Marie szerzeményeit az "őszinte, nyers, természetes és mélyen átérzett" jelzőkkel illette. Az albumot Presley az American Idol egyik májusi adásában is népszerűsíti majd.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei